Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Velenje, Savinjska

Zazidljivo zemljišče na odlični lokaciji

165.000 € InStock Druge valute
 
Velenje, Savinjska
Kmalu
ID: 490281029-33
Skupno št. sob:
1
Skupaj (m²)
3.300
Velikost zemljišča (m²)
3.300
Opis lokacije

Mestna občina Velenje leži v vzhodnem delu Šaleške doline na nadmorski višini 396 m. Osrednji del občine predstavlja dolinski del ob reki Paki. Ves vzhodni dolinski del Šaleške doline je urbaniziran, saj se je mesto, ki je po številu prebivalcev osmo največje v Sloveniji, v svojem razvoju zadnjih 50 let razširilo med nekdanjimi naselji in zaselki Škale, Stara vas, Staro Velenje, Šalek in Šmartno.

Severno obrobje občine sega v hribovit svet, ki se razteza od Razborja do Graške Gore in preko prebojne doline Pake v Hudi luknji do Paškega Kozjaka. Vzhodna meja občine poteka po Dobrnskem podolju, preko potoka Pirešica, proti jugu na Ponikovsko planoto in Ložniško gričevje, ki Šaleško dolino ločujeta od Spodnje Savinjske doline. Zahodna meja občine razpolovi Šaleško dolino v smeri sever-jug na območju nekdanje vasi Preloge, kjer danes pod dolinskim dnom poteka v Premogovniku Velenje najintenzivnejši odkop lignita. Meja se nadaljuje po spodnjem toku potoka Velunja do podnožja Graške Gore.

Središče občine je mesto Velenje, ki je izrazito industrijsko središče (Gorenje, Premogovnik Velenje, Esotech …) in prerašča v regionalni savinjsko-šaleški center z razvito trgovino in ostalimi upravnimi, izobraževalnimi ter drugimi dejavnostmi. Velenje ima status mestne občine.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na obrobju gozda
V bližini avtobusne postaje
V bližini javnega transporta
V bližini parka
V bližini parka z igrali
V bližini šole
V bližini trgovskega centra
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Velenje, mesto, ki združuje mestni utrip in naravno lepoto. Z izjemno infrastrukturo, ki vključuje sodobne stanovanjske možnosti, šole, vrtce ter dostop do naravnih parkov, ponuja kakovostno bivanje. Nepremičninski trg je pestro področje z možnostmi za raznolike domove. Med znamenitostmi izstopa grad Velenje in muzej premogovništva Slovenije. Velenje je tudi središče energetske in kulturne vibracije, ki pritegne obiskovalce.
Nepremičninski svetovalec
Sandi Vasle Sandi Vasle Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.
Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Sandi Vasle Št. licence: 0310403076

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Premium, Celje Celje Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.
Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

Sandi Vasle Sandi Vasle Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.
Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.
Celje, Savinjska, Slovenija
3000
EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Premium, Celje Celje

Priljubljene nepremičnine

Primerjaj


Zgodovina ogledov

Primerjaj